حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویرپس از معرفی اپلیکیشن دابسمش که با استقبال بسیاری روبرو شد کاربران بسیاری از آن استفاده کرده و دابسمش های مورد نظر خود را تهیه کردند.اما با بررسی پیامهای دریافتی کاربران این برنامه متوجه شدیم که بسیاری از دوستان مایل به اشتراک گذاری ویدئو های خود نبوده اند ولی ناخواسته این کار را انجام داده اند و مشکلاتی که هنگام کار با این برنامه برای آنها پیش آمده را برای ما ارسال کرده اند،همچنین سوالاتی نظیر هک شدن فیلمهای دابسمش پرسیده شده بود که در این مقاله به طور کامل درباره ی روش حذف ویدئوهای منتشر شده ، روش اشتراک گذاری دابسمش ها،حفظ حریم شخصی هنگام کار با این برنامه را بررسی خواهیم کرد که امیدواریم مورد توجه دوستان گرامی قرار گیرد.


ساخت دابسمش :

اگربا روش ساخت دابسمش و طرز کار این برنامه آشنا نیستید،میتوانید از آموزش موجود در “این قسمت” که به صورت کاملا تصویری ارائه شده است استفاده نمایید.

::اشتراک گذاری دابسمش :

پس از ساخت ویدئوی مد نظرمان ، میتوانیم آن را با سایر دوستان به اشتراک بگذاریم. در این برنامه سه روش انتشار ویدئو قرار داده شده است.

1

به لیست دابسمش های ذخیره شده بروید و هرکدام را که مایل به انتشار آن هستید را انتخاب نمایید و روی گزینه ی Share بزنید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

2

درصفحه ی مقابل، سه گزینه در پیش رو دارید.

  • Messenger: برای اشتراک گذاری ویدئوی مورد نظر در مسنجر فیسبوک از این گزینه استفاده نمایید.
  • Whatsapp: برای اشتراک گذاری در مسنجر واتساپ این گزینه را انتخاب نمایید.
  • Save to My Dubs: با انتخاب این گزینه ، ویدئوی شما در لیست برنامه و نیز در گالری ذخیره خواهد شد.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

3

اگر سومین گزینه را انتخاب نمایید میتوانید ویدئوی خود را از پوشه ی Movie در گالری مشاهده نمایید و در صورت تمایل آنها را در تلگرام یا اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

4

همچنین با انتخاب گزینه های مسنجر و واتساپ باید از قبل این برنامه ها روی دستگاهتان نصب باشد و پس از وارد شدن به برنامه صفحه ی چت یا گروه دلخواهتان را انتخاب نمایید.


روش حذف ویدئو ی اشتراک گذاری شده:

اگر شما ویدئوی خود را در مسنجرهایی مانند واتساپ و فیسبوک منتشر کرده باشید برای حذف آن باید از طریق همان برنامه ویدئو را حذف نمایید،مثلا اگر در یکی از گروههای واتساپ دابسمش را قرارداده باشید،اعضای گروه نیز آنرا دیده و یاشاید برای سایرین ارسال کرده باشند، و تنها راه این است که جلوی انتشار بیشتر آن را بگیرید،مثلا ویدئوی مورد نظر را از گروه حذف کنید.اگر آن در صفحه ی فیسبوکتان قرارداده اید میتوانید پست مورد نظر را delete نمایید تا از مشاهده شدن بیشتر آن جلوگیری نمایید.

1

اما برای حذف ویدئویی که در پروفایل شما قراردارد میتوانید برنامه را اجرا کرده و وارد صفحه ی دابسمش های ساخته شده بروید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

2

با انگشت، ویدئوی مورد نظر را گرفته و به سمت چپ بکشید تا گزینه ی سطل زباله ظاهر گردد سپس آن را انتخاب نمایید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر


روش حذف اکانت دابسمش :

برخی از دوستان حتی بعد از حذف کردن ویدئوی خود در برنامه، باز بخاطر این فیلمها نگرانی داشتند.این مرحله مخصوص دوستانی است که میخواهند بطور کلی اطلاعات خود را از سرور برنامه حذف کنند بطوریکه دیگر دسترسی به آنها نداشته باشند.

1

برای اینکار باید وارد سایت زیر شوید.

2

نام کاربری و پسورد خود را وارد نمایید و به مرحله ی بعد بروید.

*اگر نام کاربری و پسورد خود را نمی دانید طبق مراحل زیر پیش بروید و در غیر اینصورت از مرحله ی ۱۲ به بعد را انجام دهید.

3

ابتدا برنامه را اجرا نمایید و روی قسمت تعیین شده بزنید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

4

اکنون روی چرخ دنده ی بالای صفحه بزنید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

5

از صفحه ی تنظیمات برنامه (قسمت ایمیل) میتوانید ایمیل یا همان نام کاربری خود را بیابید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

6

اکنون که نام کاربریتان را میدانید از سایت دابسمش روی قسمت reset password بزنید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

7

حال ایمیل خود را وارد نمایید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

8

اکنون باید وارد ایمیل خود شوید و نامه ی دابسمش را باز نمایید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

9

در نامه ی دریافتی لینکی قرار دارد که باید روی آن بزنید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

10

اکنون در صفحه ای که باز میشود باید پسورد جدید را دوبار وارد کنید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

11

با زدن روی گزینه ی Change Password رمز عبورتان تایید میشود و میتوانید آن را برای عملیات بعدی نگهدارید.


12

اکنون به راحتی میتوانید در سایت دابسمش ثبت نام خود را انجام دهید و وارد صفحه ی خود شوید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

13

با زدن روی سه خط موازی در بالای صفحه میتوانید به سه گزینه ی

Profile : در این قسمت میتونید صداهای جدید ضبط کنید و همچنین به تمام صداهای ضبط شده از طریق برنامه نیز دسترسی خواهید داشت.

Setting : این گزینه شامل نمایش مشخصات و همچنین دیلیت اکانت میباشد.

Log Out: برای خارج شدن از صفحه ی کاربری خود از این گزینه کمک بگیرید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

14

روی گزینه ی Cancel Account بزنید و سپس Cancel my account را انتخاب نمایید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر

15

دقت داشته باشید که حتما مرحله ی آخر را نیز انجام دهید،با زدن روی دکمه ی Cancel my account این بار بطور کامل حسابتان حذف خواهد شد و قادر به برگرداندن اطلاعات قبلی مثل دابسمش های ذخیره شده نیستید.

حفظ حریم شخصی هنگام کار با دابسمش + تصاویر


دابسمش و حفظ حریم شخصی کاربران :

دوستان بسیاری پس از استفاده از این برنامه و ساخت ویدئو نگران از دست رفتن اطلاعات و یا فیلمهای خود بودند. اما آیا به راستی این برنامه میتواند ویدئوهای موجود روی دستگاهمان را منتشرسازد؟آیا صرفا نصب و استفاده ی این برنامه موجب ازدست رفتن فیلمها ی گالری خواهد شد یاخیر.برای روشن تر شدن موضوع بخشی از تعهدنامه ی برنامه را بررسی می نماییم.

متن موجود در سایت رسمی Dubsmash :

این برنامه به حفظ حقوق شما پایبند است اما این تعهد شامل خدمات ارائه شده در برنامه (مانند قسمت اشتراک گذاری در فیسبوک و واتساپ) نمیباشد چون از سوی شخص ثالث ارائه میشود و شرایط و قوانین مربوط به رازداری در آنها ممکن است با ما متغیر باشد و ما هرگونه تعهد درباره ی حفظ و نگهداری اطلاعات شخصی شما در آنها را قبول نمیکنیم.هرچند که ما با تمام جدیت و با استفاده از اقدامات فنی و سازمانی مناسب، دسترسی به اطلاعات شما را غیرممکن می سازیم اما به هرحال ازدست دادن اطلاعات بطور اتفاقی و یا تخریب آنها در بستر ناامن اینترنت را تضمین نمیکنیم.

!!! نکات مورد توجه :

-گرچه تب و تاب ساخت دابسمش های جالب این روزها بالا گرفته اما اگر به هرنحوی بخاطر از دست دادن تصویر خود نگرانی دارید بهتراست هنگام کار با برنامه بیشتر دقت نمایید.

-همانطور که مشاهده نمودید، این برنامه هیچ تعهدی نسبت به فیلمهایی که در فیسبوک و واتساپ و … منتشر میکنید ندارد.

-این برنامه به هیچ عنوان اجازه ی دسترسی به گالری و برداشتن فیلمهای شما و انتشار آن را ندارد و این کار برخلاف قوانین می باشد پس از این مورد نگرانی وجود ندارد.

-اگر مایل نیستید که ویدئوهای خود را منتشر سازید کافیست پس از ضبط فیلم، روی گزینه ی save to my dubs بزنید و آن را در گالری مشاهده نمایید.

-پس از اشتراک گذاری فیلمهای خود در فیسبوک ، واتساپ، تلگرام و دیده شدن توسط سایرین،امکان جلوگیری از انتشار آن در سطح وب وجود ندارد پس قبل از اشتراک گذاری لطفا به عواقب آن فکر کنید.

-برای دیلیت اکانت دابسمش تنها میتوانید از طریق کامپیوتر و سایت مذکور مراحل را انجام دهید زیرا از طریق تلفن همراه با ارور مواجه میشوید.

-ورژنهای مختلف این برنامه در سایتهای مختلف ارائه شده ولی در نسخه ی ۱٫۸٫۳ با ارور سن مواجه نخواهید شد و این آموزش نیز مطابق منوی کاربری این نسخه میباشد.

-دقت داشته باشید که طبق توضیحات باید مراحل حذف اکانت را طی کنید تا بطور کامل حساب خود را حذف کنید و در غیر اینصورت حذف اکانت صورت نگرفته است.

-اگر مایلید که دابسمش بسازید و آن را منتشر کنید ولی بابت انتشار تصویر چهره تان نگران هستید میتوانید با کمک MSQRD و ماسکهای جذاب آن اینکار را انجام دهید.

-همچنین نسخه ی کاملا مشابه این برنامه که ساخت برنامه سازان کشور عزیزمان میباشد از طریق “ این قسمت ” قابل دانلود و استفاده می باشد.

استفاده از متن مقاله فقط با ذکر منبع اندرويد سيتی بلامانع است

سرويس اخبار و آموزش اندرويد سيتی